Felhívás bankok elleni demonstrációra csakis a bátraknak és elszántaknak
2012. augusztus 06. írta: kameszka01

Felhívás bankok elleni demonstrációra csakis a bátraknak és elszántaknak

282324_373198152729683_426861784_n.jpg

Dabasi Tamás

 

Felhívás csakis a bátraknak és elszántaknak

“Reméljük létezik még talán tíz bátor, elszánt és büszke ember, aki meg akarja menteni a családját és gyermekeit…!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, – folytatja otthonvédelmi nyilvános akció sorozatát;

 2012. augusztus 09. napján csütörtökön, 09 órától – 16 óráig

Szombathelyen, a Fő téren tartott; bankok elleni demonstráció keretében.

Már nem kérünk senkit, kiknek csak báránylelkük van, hogy jöjjenek ki a bankok elé és mondják el sérelmeiket, – mert kényelmesebb nekik otthon a fotelből okoskodniuk, mint tenni a gyermekeik és családjuk jövője érdekében. Abban viszont biztosak vagyunk, hogyha az otthon ülők gyermekei egyszer felnőnek, a szüleiken fogják számon kérni, az otthonülős tétlenkedésüket!

 Már nem kérünk senkit, hogy fogjanak össze, – mert úgy néz ki a sok nyúlszívű miatt, hogy a magyar ember nem képes már cselekedni a honfitársai és saját maga megmentése érdekében. Minek mentené meg a saját gyermekeit, hadd éhezzen az a szerencsétlen…?

 Maradjon csak otthon mindenki, aki gyáva, és várja a végrehajtót, s a gyámhatóság munkatársait, akik nevelőintézetbe viszik a gyermekét!

Minden pipogya alak maradjon otthon, s várja a végrehajtót és a csodát, ne tegyen semmit a gyermekei megvédése érdekében! NE jöjjön ki demonstrálni, és üljön akkor is otthon a fotelban, amikor rokonát, családtagját lakoltatják ki!

Nekünk viszont, akik ezt a megmozdulást szervezzük, nincsen deviza alapú hitelünk, mégis ott leszünk az ERSTE Bank, a K&H Bank, a BUDAPEST Bank, az OTP Bank, a VOLKSBANK, a RAIFFEISEN Bank, a CIB Bank, és az MKB Bank előtt.

Minden bank előtt egy órát fogunk tartózkodni. Tervezetten csak azon bankok elé megyünk ki demonstrálni, amelyik bankról negatív jelzést kapunk az érintett és kifosztott adósaiktól, kik ezzel bizonyítják hogy felébredtek és felállnak végre a kényelmes foteljükből, és aktívan részt vesznek a továbbiakban a demonstrációkon!

A lehetőség adott mindenki számára, meg lehet mutatni elszántságunkat és bátorságunkat, – hogy elmenjen kedve a kifosztásunktól a hiénáknak. – Elmondhatjuk a helyszínen is azokat a gondolatokat, amiket mások csak otthon, a fotelből osztogatnak az interneten.

Végül itt szeretnénk megjegyezni, hogy a Fő Téren székelő Asztalos Árpád önálló bírósági végrehajtót sem fogjuk kihagyni, mert nem változott semmi az ő tevékenységével kapcsolatban sem!

Jelentkezni, regisztrálni az; info@feherkemeny.com email címen lehet.

Reméljük létezik még talán tíz bátor, elszánt és büszke ember, aki meg akarja menteni a családját és gyermekeit…!

 Dabasi Tamás, elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr744699322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ike Broflovsky 2012.08.07. 13:30:48

Amikor 2004 táján elkezdték felvenni ezeket a főleg svájci frank alapú hiteleket, pár ismerősöm is belekerült a szórásba.

Nagy általánosságban elmondható, hogy lehülyézték azokat, akik nem "élnek ezzel a lehetőséggel".

Aki meg figyelmeztette őket hogy erre pár év múlva rá fognak faragni, -azt egyszerűen kiközösítette ez a devizahitelben részesült boldog embertömeg.

Ezért aztán nem tudom sajnálni őket, fizessék csak meg azt hogy olyan dolgot vettek meg amire nem volt keretük!

És hagyják békén a társadalmat a privát adóságuk nyűgjével!