Botrány: A magyar Chuck Noriss likvidálná a Jobbikot?
2012. augusztus 27. írta: kameszka01

Botrány: A magyar Chuck Noriss likvidálná a Jobbikot?

000544091-7889-625.jpg

a Jobbik lesz a következő "célpont"?

 

Vona Gábor Facebook-bejegyzése:

Hajdú János Orbán Viktor személyi testőre. Korábban privát úton, ma hivatalosan, a Terrorelhárító Központ (TEK) vezetőjeként látja el ezt a feladatot. Tudják, ez az a szervezet, amely évi 10-13 milliárdból működik egyfajta titkosszolgálatként és kormányfői testőrségként. Egyik nagy "sikere" az volt, amikor lekapcsolták a Brad Pitt zombifilmjére ideszállított hatástalanított gépfegyvereket. Akkor az egész világ rajtunk röhögött, de a mostani bejegyzésem témája egyáltalán nem nevetséges.
Hajdú a minap egy konferencián dicsérte agyon saját szervezetét, a TEK-et, amelyet a világ egyik leggyorsabb alakulatának nevezett. A beszélgetésen az ország egyik belső, de kezelhető problémájának nevezte a szélsőjobboldal előretörését, példaként pedig a Jobbik parlamentbe jutását hozta fel. Na, itt álljunk meg egy pillanatra, mert ez nagyon durva! Ez Orbán testőrének őszödi beszéde! Miről van ugyanis szó?
Van egy 13 milliárdos forrásból, titkosszolgálati eszközökkel is dolgozó alakulat, amely személyesen Orbán Viktorhoz köthető privát és hivatalos formában is. A nevéből adódó feladata, hogy a terrorveszélyt elhárítsa. Ennek a csúcsvezetője szerint a Jobbik - amelyet közel egymillió ember demokratikus választáson juttatott az Országgyűlésbe és amely minden törvényi normát betart - egy kezelhető probléma. Mind a "kezelhető", mind a "probléma" szó fontos. Ha egy terrorelhárító alakulat számára vagyunk "probléma", akkor azt neki meg kell oldani, jelen esetben fel kell számolnia. Vagyis a közpénzből működő TEK fel akar számolni egy parlamenti pártot? 850 ezer ember demokratikus akaratát? A "kezelhető" szó pedig még durvább, ha belegondolunk. Ez ugyanis azt sugallja, hogy mindezt a problémamegoldásról nem csupán beszélnek, hanem már minimum meg is tervezték, hiszen tudják, hogy "kezelhető", sőt nagyon valószínű, hogy a megfelelő osztályok már dolgoznak is rajta. Gondoljunk csak Csókakőre. (Az egy más kérdés, hogy ott csúnyán befürödtek, ez már a belügy szakmai színvonalának és nem a törvényes működésének a kérdése.) Hangsúlyozom: egy titkosszolgálati eszközökkel rendelkező, közpénzekből működő szerv, amelynek a terrorveszélyt kell felszámolnia és amely Orbán Viktorhoz kötődik.
Ez elképesztő! Tudtuk, tudjuk, hogy a jelenlegi és a korábbi kormánypártok magánszolgálatai rajtunk vannak, ám ezt nehéz bizonyítani, de itt most Hajdú János csúnyán elszólta magát. Ez ugyanis nem egy magánszolgálat, hanem egy állami szerv milliárdokból, amely "kezelni" akarja a Jobbik létezésének "problémáját". Holnap délben Mirkóczki Ádám képviselőtársam, a párt szóvivője sajtótájékoztatót tart, amelyen bejelenti, a Jobbik milyen lépéseket tesz a példátlan botrány miatt.

Vona Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr344736225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.