Üsd, vágd a magyart, a kisebbség sérthetetlen!
2012. október 29. írta: kameszka01

Üsd, vágd a magyart, a kisebbség sérthetetlen!

schweitzerjozsef.jpgSchweitzer József

 

Régóta bevett dolog -bizonyára csupán véletlen-, hogy a független magyar bíróság egyes bűncselekmények esetében rendkívül érdekes ítéleteket hoz. A jogszabályokat minden esetben egyenlő mércével alkalmazó törvényszék az elmúlt napokban két érdekes határozatot is alkotott. Igaz, az egyiket Budapesten a másikat Vas megyében.

Először a köztiszteletben álló Schweitzer rabbit inzultáló fiatalok perének elsőfokú ítéletét vegyük egy kicsit górcső alá. Ebben a bűnesetben két renitens fiatal - akiknek minden bizonnyal már az óvodában is Tigris tank volt a jele- bántalmazta a kilencvenedik éveit taposó rabbit. A hírek szerint Schweitzer rabbi a budapesti zsinagóga előtt "indokolatlanul" fényképezgette a két gonosz rasszista férfit, akiknek ez nagyon nem tetszett, ezért verbálisan neki estek a zsidó férfinek. Állítólag az egyik fiatal még fenékbe is rúgta a menekülő rabbit.

A két fasiszta fiatal első fokon két év letöltendő (!) börtönbüntetést kapott.

A második esemény kőszegi vonatkozású. Néhány hónappal ezelőtt Kőszegen két fiatalt megvertek fényes nappal a cigányok. Az áldozatok elmondása szerint este hét óra környékén egy kék színű Volkswagen Golf fékezett le mellettük, majd abból két harcias cigány férfi ugrott eléjük. Az egyik támadó kezében jókora vascső volt, amellyel hadonászni kezdett, miközben a társa azzal vádolta őket, hogy szidalmazták a cigányokat. Néhány másodperc múlva a cső lesújtott és az egyik férfi koponyáján landolt.

A cigányok a bűncselekmény után gyorsan autóba szálltak és elhajtottak. A sérült fiatalember tizenöt éves öccse segítségével néhány utcáig még elvonszolta magát, azonban a fején keletkezett seb olyan erősen vérzett, hogy egy éppen arra haladó járőrkocsiban ülő rendőröktől kellett segítséget kérniük. A sérültet mentő szállította kórházba, sebét több öltéssel varrták össze.

Az elmúlt napokban ebben a bűncselekményben is ítéletet hirdetett a bíróság. A helyi Kisebbségi Önkormányzat tagja egy kis enyje-bejnyét kapott és mellé némi pénzbüntetést.


Én azt gondolom, kommentár nem szükséges!

 

-rk-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr334877696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.