Lecsapott a rejtélyes Magyar Földvédelmi Kommandó
2012. november 02. írta: kameszka01

Lecsapott a rejtélyes Magyar Földvédelmi Kommandó

20120620-rozsa-sandor-tomlocben-betyarok-betyarvilag-utonallok_1341205429.jpg

Rózsa Sándor

A brüsszeli páholyokat teljes mértékben kiszolgáló és a magyarországi pénzügyi kartellek igényeit szem előtt tartó földtörvény elfogadására készül a magyar kormány. Orbánék nemhogy megszüntetnék a zsebszerződéseket, inkább legalizálják azokat, sőt olyan akadályokat állítanak a külföldi földvásárlók elé, amelyek néhány nap alatt, kacarászva kijátszhatóak.

Éppen itt az ideje, hogy a magyar gazdák végre kezükbe vegyék sorsukat és az évszázadok óta jól bevált magyar virtust alkalmazva leszámoljanak a hívatlan betolakodókkal.

Csonka hazánk zsebszerződésektől leginkább sújtott vidéke Vas megye. Ezen a vidéken a termőföldek közel 80%-a már a külföldiek kezében van. A magyar családi kisgazdaságok semmilyen formában nem tudják felvenni a versenyt a tőkeerős külföldiekkel. A földbitorlók termelési hatékonysága -az olcsó bérmunkának és a fejlett gépparknak köszönhetően- többszöröse, mint magyar vetélytársaiké.

Szerencsére nem mindenki nézi ölbe tett kézzel a betolakodók földvásárlási szándékát. Néhányan aktív ellenállásba csaptak és máris óriási károkat okoztak a külföldi gazdáknak.

Hosszúperesztegen és környékén évek óta osztrák tulajdonosú kft vásárolja fel a termőföldeket, ebből lett most elege néhány bátor magyar gazdának.

A hosszúperesztegi osztrák cég magyarországi vezetője egy igazi, idegen érdekeket kiszolgáló szipirtyó, aki éppen most sírja tele a Vas megyei médiumokat. A hölgy a megyei napilapnak tegnap korrodált fémeket mutatott be, némelyikét ismeretlenek ráerősítették a kukorica tövére,  hogy a kombájn  jobban megegye.

Meg is ette, a  kár több milliós. A nő elmondása szerint október 10-én indult a munka, egy Krone Big silózóval. Pár nap múlva  a gép  elektromos vészjelzője hibát észlelt, leállt. A kezelője vette észre, hogy a már levágott cirok szárára betonvasat  erősítettek. A tisztítás közben még több vasdarab került elő. A  munkát a gép tovább végezni nem tudta, az elektromos vezérlője tönkre ment. A dolgozók még ott álltak a vágóasztal előtt, mikor a gép magától elindult,  éppen az elektronika meghibásodása miatt.

Reméljük ez csak az első lépés volt és a közeljövőben hasonló cselekedetek jelzik majd a külföldieknek számára: a magyar föld nem eladó!

 

Magyar Földvédő Kommandó

 

www.kuruc.info

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr524886043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.