Eldőlt: A kőszegi polgármesterjelölti vita 2014. október 7-én, 18 órakor, a Hotel Írottkőben kerül megrendezésre
2014. október 02. írta: kameszka01

Eldőlt: A kőszegi polgármesterjelölti vita 2014. október 7-én, 18 órakor, a Hotel Írottkőben kerül megrendezésre

 

Bankoboev.Ru_prozhektor_i_mikrofon (2300 x 1725).jpg

 


A kőszegi polgármesterjelölti vita 2014. október 7-én, 18 órai kezdettel, a Hotel Írottkő Konferenciatermében kerül megrendezésre. A vitán biztosan részt vesz Tóth Gábor független és Rába Kálmán jobbikos polgármersterjelölt. Huber László nyolc napja eltűnt, arra sem méltatta a vitát kezdeményező polgármester aspiránst, hogy távolmaradási szándékát szóban vagy írásban jelezze. Tóth Gábor és Rába Kálmán tegnap meghatározták a vita témaköreit és az esemény pontos menetét.

Témakörök:

1. Gazdaságfejlesztés, munkahelyteremtés
2. Turizmusfejlesztés
3. Oktatás, sport, kultúra, szórakozás
4. Szociális politika
5. Közbiztonság
6. Egészségügy

Bemutatkozásra és az első két témakörre mindkét felszólalónak 5-5 perc áll rendelkezésére, a többi témakör esetében 3-3 perc. Minden felszólalás után 1-1 perces válaszlehetőséget kapnak a jelöltek. A vita végén mindkét jelölt 2-2 perces időkeretet kap pluszban.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

-garas-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr636753093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.