Van ennél lejjebb? A Fidesz falaz gyilkossággal gyanúsított képviselőjének!
2016. február 22. írta: kameszka01

Van ennél lejjebb? A Fidesz falaz gyilkossággal gyanúsított képviselőjének!

 

maxresdefault_2.jpg

ő Gál Róbert, a gyilkossággal gyanúsított -még mindig- fideszes önkormányzati képviselő

fotó: Dunaújvárosi Hírlap

 

A Jobbik szerint Gál Roland méltatlanná vált arra, hogy dunaújvárosi önkormányzati képviselői tisztségét betöltse, tekintettel arra, hogy elvesztette a feladatához szükséges közbizalmat. Ennek alapján meg lehetett volna őt fosztani képviselői mandátumától, amennyiben az önkormányzati törvény az eredetileg megszavazott formájában lépett volna hatályba. Így fordulhat elő, hogy egy rovott múltú bűnöző, akit elítéltek már rongálásért, garázdaságért és okirat-hamisításért, és jelenleg előzetes letartóztatásban van gyilkosság megalapozott gyanújával, még mindig Dunaújváros közbiztonsági tanácsnoka lehet.

Megítélésünk szerint rovott múltja és jelenlegi gyanúsítása tudatában védi őt a dunaújvárosi Fidesz-maffia betonkeménységű betyárbecsülete, és ezáltal ők maguk is méltatlanná váltak tisztségük betöltésére. A fideszesek Gált ócska hazugsággal fedezik, mert azt állítják, hogy nem váltható le az önkormányzatban betöltött tisztségeiről, ám még csak fel sem szólították lemondásra Gál Rolandot kormánypárti képviselőtársai. Megszoktuk, hogy a fideszesek korrupt politikusokat a végtelenségig megtűrnek a soraik között, de most már úgy tűnik, hogy gyilkossággal gyanúsítottakat is.

Az elmúlt években sorozatosan derültek ki sötét és köztörvényes, illetve korrupciógyanús bűncselekmények a dunaújvárosi Fidesz-frakció több tagjáról is, így például százmilliók tűntek el a helyi sportcsapatoktól, de ugyanide sorolható a közvilágítás-mutyi is.

Csütörtökön testületi ülést tartott Dunaújváros önkormányzata, amely során a Fidesz-frakció abszolút mélypontra süllyedt, miután Cserna Gábor polgármester családi jó barátjának, Gál Rolandnak továbbra is fizetést biztosítanak. Hazugság, a dunaújvárosi önkormányzat tegnapi védekezése, mely szerint jogszerűtlen lett volna bizottsági tagságának megszüntetése, ugyanis a testületi ülésen szavazást rendeltek el, és azon megvédték ex-frakciótársukat.

A dunaújvárosi fideszesek számára a személyes és anyagi jólétük sokkal fontosabb, mint Dunaújváros és az ott élők gazdasági és lelki jóléte. Ezt bizonyítja az is, hogy a fideszesek bújtatott állásban tartják Gál Rolandot, aki a felsoroltakon felül továbbra is a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia felügyelő bizottságának elnöke. Ezzel pedig veszélyeztetik nemcsak az Akadémia jövőjét, de több száz gyermek sportolását is, mert a felügyelő bizottságot nem lehet összehívni, és így nem lehet a költségvetését elfogadni.

A Fidesz megbukott a városban, és el kell távolítani a város éléről a fideszes városvezetést. Ennek érdekében minden testületi ülésen kezdeményezni fogjuk, hogy távolítsák el pozíciójából Gál Rolandot, és ameddig ezt meg nem teszik, addig a Fidesz morális felelősséggel tartozik.Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr618410564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.