Ágh Péter is belekeveredett a Vizoviczki által irányított maffia-birodalom ügyeibe?
2016. augusztus 05. írta: kameszka01

Ágh Péter is belekeveredett a Vizoviczki által irányított maffia-birodalom ügyeibe?

 

buzigyerek.jpg

"Lacikám, indulhat a megabuli!"

 

Egyre több a kapocs a Vizoviczki-birodalom és a Fidesz–KDNP között, ameddig ezekre nem kapunk magyarázatot addig kijelenthetjük, hogy Magyarországot egy maffiakormány irányítja.

Néhány napja kiderült, Vizoviczki László több úgynevezett „megabulit” tartott, ezeknek az eseményeknek a fővédnökségét elvállalta többek között Ágh Péter, a Fidelitas elnöke, illletve Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármestere is.

A fővédnök egy eseményt vagy rendezvényt általában erkölcsileg, esetleg anyagilag támogató személy, vagy a támogató intézmény vagy hivatal képviseletében az esemény szervezésében részt vevő személy. A fővédnök azzal, hogy a nevét engedi összekapcsolni az eseménnyel, némiképp azt szavatolja, hogy az esemény méltó is erre, és nem szélhámosságról van szó. A védnök személyes érdeke, hogy a rendezvény után az esetleges kellemetlenségekért ne kelljen magyarázkodnia. Ennek érdekében a fővédnök elvárja a szervezőktől, hogy az ő nevéhez méltó színvonalat képviseljenek.

A napokban kiderült az is, hogy Vizoviczki László érdekeltségébe tartozó Clubinfo.hu is támogatta az Emmi Fellélegezhetünk elnevezésű kampányát. Kiderült az is, hogy a kampány lebonyolítója a Plan B Media volt, a cég társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője Woth Márton, aki Gulyás Gergellyel és Loppert Dániellel megalapította a Fidesz ifjúsági tagozatát.

Woth egészen biztosan személyesen is ismerte az alvilág urát, üzleti kapcsolatban állt a diszkócsászárral. Ezt bizonyítja az a telefonlehallgatási jegyzőkönyv is, amely szerint Woth azt mondta Vizoviczkinak, hogy beszélt „azzal, akivel kellett”, a titokzatos, meg nem nevezett illető számára „elfogadhatóak a feltételek”, megnézik azt, hogy mire van jogköre, és ennek tekintetében milyen fegyvernemet kell kiválasztani. Érdekesség, hogy ez a 2012-es beszélgetés pár nappal azelőtt történt, hogy Vizoviczki és Kubatov találkozott. Woth azonban sajtómegkeresésre reagálva azt állította, hogy a találkozót nem ő szervezte meg.

Továbbra is várjuk a Fidesz magyarázatait! Ki ez a titokzatos illető, akinek jogkörei vannak, milyen bizalmas értesüléseket osztott meg egy alvilági kulcsszereplővel, milyen mutyi áll a háttérben? Orbán Viktor megkérdezte-e a pártigazgatóját, hogy milyen kapcsolatban állt Vizoviczki Lászlóval? Orbán emberei segítették-e valamiben Vizoviczkit és kaptak-e ezért valamit cserébe tőle? Hol van Vizoviczki Kubatovnak írt levele, miért hiányzik ebből a levélből több oldal? A nyomozóhatóság miért nem foglalkozik érdemben ezekkel az ügyekkel? Maffiózók befolyásával épül a polgári Magyarország?

 

-szgy-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr48955260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.