Egy esztendeje kértem a lakótelepi autóbusz-megállóhelyek rendbetételét Kőszegen, de a kutyát nem érdekelte ez idáig
2017. november 10. írta: kameszka01

Egy esztendeje kértem a lakótelepi autóbusz-megállóhelyek rendbetételét Kőszegen, de a kutyát nem érdekelte ez idáig

 

buszvaro.jpg

úgy tűnik a lakótelepi buszváró állapota Kőszegen nem érdekli a városvezetőket

 

2016 szeptemberében (több mint egy esztendeje) hivatalos levélben kerestem meg az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központot és a Kőszegi Rendőrkapitányságot annak érdekében, hogy a kőszegi lakótelepi buszvárókban tapasztalható áldatlan állapotokat azonnal szüntessék meg. Az illetékesek irányába több mint egy esztendeje jeleztem, hogy az autóbuszokra várakozó kőszegiek esőben kénytelenek egy olyan húgyszagú, hajléktalanok által leélt,  fedett váróba összezsúfolódni, amely nem méltó az utazó közönség számára.

A rendőrkapitányságról válaszra sem méltattak, az ÉNYKK viszont szívélyesen tájékoztatott, pontosabban fogalmazva,  írásos választ küldött megkeresésemre. A közlekedési központ levelében kifejtette, a kőszegi autóbusz-megállóhelyek az illetékes települési önkormányzat tulajdonában és fenntartásában vannak. Magyarul, miután a képviselő-testületi üléseken a város polgármesterének jeleztem a fennálló problémát, intézkedhetett volna, de ő a füle botját sem mozdította.

 

09_07_-raba_kalman_1_-page-001.jpg

az ENYKK válasza

 

Örömteli hír a számomra, hogy az Összefogás Kőszegért Egyesület meghirdette a szóban forgó buszvárók felújítását és kitakarítását. Az viszont nagyon szomorú tény, hogy a démonokkal és lidércekkel szembeni harc annyira megterheli kormányunk dicső harcosait, hogy a rendre jelentkező nemkívánatos állapotok megszüntetésére rendszerint alábbhagy végtelennek tűnő erejük. Ideje lenne végre szimbiózisba hozni a mocskossorosszemétmigránsok elleni háború nyújtotta politikai haszonszerzést, és a kétkezi munkából élő emberek mindennapjait megkeserítő problémák felszámolására irányuló tenni akarást. Örülnénk neki, de nagyon.

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr9513230215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.