Dögöljek meg, valami nem stimmel ezekkel a gyorsan összegyűjtött és leadott fideszes ajánlásgyűjtő ívekkel!
2018. február 19. írta: kameszka01

Dögöljek meg, valami nem stimmel ezekkel a gyorsan összegyűjtött és leadott fideszes ajánlásgyűjtő ívekkel!

 

28235013_10157050660803776_1804025848966775723_o.jpg

Varga Mihály is rekordgyorsasággal adta le az ajánlásgyűjtő íveket

fotó: facebook

 

Mielőtt bárki nekem esne, nem valamilyen intézményesített csalásra gondolok, annál sokkal nagyobb baj lehet a Fidesz háza táján. Könnyen lehet, hogy a 2018-as országgyűlési választásokra vonatkozó fideszes magabiztosság nem is annyira kerek, mint azt sokan gondolják. Az is előfordulhat, hogy a ház még nem ég, de a tető már parázslik. Nekem valami nagyon nem stimmel ezzel a "mi vagyunk a leggyorsabbak" sztorival!

Rendes magyar emberként, telefonnal a kezemben ugrottam be ma délben az egyik kedvenc szombathelyi éttermembe. Alig lapátoltam be a déli babgulyásomat, amikor érkezni kezdtek a facebook bejegyzések: a Fidesz XY jelöltje elsőként, néhány óra leforgása alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírást,  és már le is adta. Tisztában vagyok a jelenlegi közállapotokkal. Tudom, karóba azért még nem húznak, ha nem írok alá Orbánnak, de az könnyen lehet, hogy valakit sec perc alatt kipenderítenek a munkahelyéről, ha nem hajlandó  tolni a lopott aranyas Fidesz-szekeret. Tehát a gyorsasággal nincs semmi probléma, elhisszük.

Lapozzunk is gyorsan tovább. Más irányból kell megközelítenünk ezt a történetet. Gondoltam egy nagyot, és három ciklusra vonatkozóan visszanéztem a korábbi országgyűlési választások fideszes jelöltjeinek nyilvántartásba vételi dátumát. Szinte kivétel nélkül, minden esetben, legalább kettő hét telt el az ajánlások gyűjtésének kezdete és a leadások időpontja között. Sokszor hallottuk akkoriban: nekünk már az első nap összegyűlt az aláírás, de még találkozgatunk az emberekkel, mert az tök jó. Akkor most mi a probléma, már nem kell találkozgatni a pórnéppel?

Kedves barátaim, másról van itt szó. Egy igazi, politikai erődemonstrációnak vagyunk a szemtanúi, amely egyértelműen azt jelenti, nem állnak olyan jól Orbánék, mint ahogyan azt kommunikálják. Úgy tűnik, a döntés  egyértelműen a kormányváltást akaró választók kezében kezd összpontosulni. Orbánék ettől félnek a legjobban. Szagot fog a nép és megérzi a rendszer gyengeséget. A Fidesz fél.

Nem, ez nem lesz egy verejtékmentes csata, de nem reménytelen a helyzet, ahogy azt sokan harsogják. Azt csak szeretnék elhitetni habonyárpiék a közvéleménnyel. A feladat adott mindenki számára: Minél többen, a Fidesz ellen! Le kell győzni ezt a maffiaállamot működtető fideszes klientúrát! Aztán kezdődhet a vonyítás és a visítás! Mert bizony, az elszámoltatás az fájni fog. Nem kicsit, nagyon!

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr8113683654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felucca02 2018.02.21. 10:06:30

@Kivlov: Tudjuk, nem volt időd elolvasni az ellenzéki programot.
Leülsz.
Elolvasod.
Aztán a fideszét is elolvasod (ha van olyan).
Aztán nem írsz hülyeségeket.

szepipiktor 2018.02.21. 10:06:51

Érdekes írás, és meglepő, hogy igaz is!
A mai állapotokra igaz, hogy a hatalmi harc állapotát kizárólag az aktív, párthű és kollaboráns halmazon belül mérik, azaz a választópolgárok kb. 40%-át tologatják ide-oda.
A megrendelt statisztikákat akár kézzel is megrajzolhatnák, hiszen semmiféle matematikai, statisztikai szabályoknak nem felelnek meg, így abból a végeredményre vagy az aktuális állapotra hivatkozni - hazudozás.
Az ellenzéki média és megmondóhalmaz semmiféle valós alapot nem használ, kizárólag a habonyi kamut mondja-írja.
Soha nem hallunk olyan elemzést, hogy a tévékben szereplő megmondóemberek elmentek volna egy angyalföldi kocsmába és az átlagembereket is meghallgatták volna. Nem, ők a meleg irodákból "elemeznek" és nem érdekeltek semmiféle változásban, hiszen nekik is csak így csörög a kassza!!!!
Egy kocsmában a jellemző összetétel:
1 darab fideszes (akit ma mindenki utál és bszogat!)
4 jobbikos (a dühös halmaz)
5 pártnélküli (mert már minden pártban csalódtak)
Baloldalit nem találni, azok csak az ATV Fórumából értékelhetők...
Tehát ha az az 5 passzív mégis elmegy, orbánlkat elsöpri a népharag, ha nem, orbánék 2/3-al tarolnak.
Nem olyan nehéz ez, csak 1) a meleg irodából ez nem látható, 2) el kell vinni az embereket szavazni.
A passzív 60% nem fideszes és nem baloldali, s nem is genderalapú neoliberális! Csak sokuknak még "szagos" a jobbik.
Az ellenzék is retteg a jobbiktól, így a saját kollaboráns médiájával inkább a jobbikot gyalázza, inkább a fideszt választják...
De a népharag ma már nem szabályozható...

szepipiktor 2018.02.21. 10:11:50

@felucca02:
De nincs az ellenzéknek programja.
Amiről beszélsz, az különböző közhelyekből összerakott demagóg propagandaanyag.
Például "Javítjuk az egészségügyet".
Legutóbb a momentum lakhatási programját olvashattuk itt, ami mélyen kirekesztő és semmit nem segít! Mert a lakhatás nem az egyetemisták albérlettámogatása!!!
Egy ellenzéki párt sem írja meg, mit tenne a gazdasággal, az országot működtető hazai vállalkozói réteggel!?
Tudod én is mondhatok programot:
- rendberakom az egészségügyet
- rendberakom az oktatást
- javítok a nyugdíjasok helyzetén
- elszámoltatom a fideszt.
Na ezt olvashatod, de ez nem program!!!
Kérdezd meg tőlük, hogyan gondolják az elszámoltatást? Ne félj, tudják ám, hogy kizárólag 2/3-al lehet csak megtenni, de neked és a népnek nem fogják ezt megmondani, tehát hazudnak, ígérnek a hatalombajutásért.

Tom66 2018.02.21. 10:30:58

Érthető a balliberális elkeseredés, de legalább saját magatokat ne hülyítsétek ezekkel a maszlagokkal. Amennyiben az ellenzék néhány dolgot másképp csinálna és kommunikálna (pl. kizárólag a magyar érdekeket tartaná szem előtt), abban az esetben nőne a szavazóbázisuk is.

Ma Baker 2018.02.21. 10:32:37

@nemecsekerno_007: "1. Mikor fogjuk legalább részlegesen privatizálni az egészségügyet?"

Valamiről nagyon lemaradtál, az összes profitábilis egységet már rég kiszerveztek. Pl a komplett diagnosztikát. Csak ülnek egy szobában, nyomogatnak gombokat kb felelősség nélkül és leakasztják a nagylóvét.
Ezeknek a cégeknek a Zserbó házban (igen, a Vörösmarty téren) van irodájuk, annyira nem tudják már hova tenni a pénzüket. Miközben a kórház infrastruktúráját meg közel ingyen használják, kiszervezve minden költségüket az állami oldalra.
Pont ezért egy pénznyelő az egészségügy, mert tele van privát vérszívóval.

Ma Baker 2018.02.21. 10:35:22

Szóval azért kéne beszarnia a Fidesznek a választások előtt, mert túl gyorsan jött össze az ajánlás. Értem. Klasszikus reményvesztett vágyvezérelt ballibbant logika.
Csak szólok, hogy egyetlen dolog miatt izgulhat már az ellenzék, hogy lesz-e megint kétharmad vagy sem.
Az hogy ki győz, már lefutott.

$pi$ 2018.02.21. 10:50:30

Az orbán retteg. Minden héten mástól... :D

rallus 2018.02.21. 10:53:46

Ha a Fidesz legalább a látszatát meg akarja őrizni a demokráciának, akkor kénytelen lesz a lejáratódott ellenzéki pártok helyett is aláírásokat gyűjteni és szavazókat átcsoportosítani! Aztán hogy a sok balfék majd a parlamentben csak ordibál és táblákat mutogat fel, az legyen az ő bajuk. Ennyi telik tőlük...

Kivlov 2018.02.21. 10:54:02

@felucca02:
olvassa, akinek 2 anyja van.
akkor se szavaznék a libbant csürhére, ha milliókat dobálnának a kossuth-téri ablakokból.

felucca02 2018.02.21. 11:01:50

@Tom66: Magyar érdekek?
Gondolod, hogy a választópolgárokat a magyar érdekek védelme vezérli?
Egy: Kétmillió akkor is orbánra szavaz, ha az saját kezűleg a nappaliban lemészárolja a családját. Őket semmiféle magyar érdek nem vezérli.
Kettő: a maradékhoz semmiféle hír nem jut el, csak bemondták a tévében közpénzből, hogy a fideszre kell szavazni. Hát elmegy és leszavaz, semmiféle magyar érdeket nem mérlegel.
Három: van egy réteg, aki még gondolkodik, az elmegy és leszavaz a saját maga által vélt magyar érdekek mentén, oszt kész.

felucca02 2018.02.21. 11:03:34

@Kivlov: Kivlovom, kurvára nem kérdeztem, hogy kire szavaznál, ezt nyugodtan megtarthatod magadnak.
Arról beszéltem, hogy osztod az észt, hogy az ellenzéknek nincsen programja, erre kiderül, hogy van, csak nem olvasod el.
Hogy miért, az a te magánügyed, azzal itt ne fárasszál senkit.

konrada 2018.02.21. 11:07:14

@kameszka01:
Nagyon helyes, ha nem okádja valaki a facebook-ra politikai meggyőződését.
Az nem arra való: oda cicás képek, ebédek, esetleg családi fotók, köszöntések valók.

...az mondjuk elég ciki, ha valamelyik oldal híve azon csámcsog, hogy milyen jó, ha csak az ő oldala harcol ott, a másiké nem okád oda...

...de te tudod...

konrada 2018.02.21. 11:09:49

@Jakab.gipsz:
...bár gondolom az "anyádmajma" nickjén, ha már így szóvá tette...;))

Kivlov 2018.02.21. 11:16:18

@felucca02:
Van valami fércmunka biztos. Kutyát nem érdekli, pláne mikor úgyis csak orbánoznak.

paragrafus 2018.02.21. 11:19:10

Nagyon egyszerű a válasz arra, hogy hogyan jött össze ilyen gyorsan ennyi aláírás:
Nagy valószínűséggel (mert bizonyítani nem tudom, de életszerű), hogy a fidesz valójában nem is gyűjtötte az aláírásokat. Leült néhány ember egy szobában és a már meglévő adatbázis alapján egyszerűen kitöltötte az ajánlóíveket. Az aláírások meg egyszerűen hamisak, fiktívek. (És ezt nyogodtan megtehették)
Ugyanis az ajánlások ellenőrzésekor KIZÁRÓLAG csak az adatokat ellenőrzik, de az aláírásokat már nem. Semmilyen módon nem ellenőrzik, hogy az ajánlóíven szereplő adatok és a hozzá tartozó aláírások egyeznek-e, együtt valósak-e?

Erősen valószínűsíthető, hogy a fideszes ajánlóíveken szerepelnek ajánlóként olyan személyek, akik valójában nem is tudnak erről.

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:23:42

@horvathviteztamas: Láttad mennyi folyadék volt a pohárban? Ja, M1-et nézel.

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:24:38

Nem kell csodálkozni, a geciknek ez is könnyen megy.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 11:34:59

Szóval ha egy óra alatt megvan az 500aláírás abból az következik, hogy a fidesz szarul áll.

Neked se logika volt a jeled az oviban.

vagy esetleg ennek az áldozata vagy:

hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1gyvez%C3%A9relt_gondolkod%C3%A1s

BéLóg 2018.02.21. 11:37:30

@zrx_xzr: Nyüszi, nyüszi, nyüszi, nyüszi.
Erre gondoltál?
B+ lassan TÉNYLEG azon kezdek el aggódni, mi a faxot fog csinálni a Fidesz az öthatoddal?

DFK 2018.02.21. 11:37:41

@paragrafus: erősen valószínűsíthető, hogy rágalmazol.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 11:39:24

@zrx_xzr: "lesz itt meg nyuszites"

Lesz? Már van. 8 éve folyamatosan. Persze még lesz is pár évig :)

BéLóg 2018.02.21. 11:39:27

@paragrafus: Így van. Úgy kell csalni, hogy azt AZONNAL mindenki észrevegye és blogot írhasson belőle. Ebből pedig tényleg csakis azt lehet levonni, hogy a Zorbán múlthéten meg fog bukni, de ha nem a múlt héten akkor egy hónappal korábban, a fix.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 11:40:21

@paragrafus: "Nagy valószínűséggel (mert bizonyítani nem tudom, de életszerű), hogy" @paragrafus halott kislányokkal szokott nemi életet élni.

zrx_xzr 2018.02.21. 11:40:31

@BéLóg: nem tudom en nem ertem amugy sem a magyar valasztokat, nem zavarja oket a lopas es semmi.. mondjuk akinek elege volt, mar elment az orszagbol

zrx_xzr 2018.02.21. 11:42:44

@eßemfaßom meg áll: dolgoztam otthon egy allami cegnel 1 evet, eleg is volt. meg a karacsonyi unnepsegre is kis grofot hivtak meg, m viktor azt szereti :D:D:D annyi eleg is volt a hazateresbol :D

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 11:45:18

@zrx_xzr: "nem zavarja oket a lopas es semmi.."

Zavarni zavarja, csak megnézi az alternatívát és azt mondja, hogy ezek lopnak, de azok is loptak viszont azok még méretes puhafaszok is voltak emellet. Igy leszavaznak a kisebbik rosszra a méretespuhafaszrajongók meg rínak tovább a kicsi lábacskájukkal toporzékolva.

felucca02 2018.02.21. 11:48:47

@Kivlov:
Jaj, orbánoznak? Komolyan?
Megyek, gyorsan elolvasom a fidesz programját, hátha van benne valami más is azonkívül, hogy soros.
Bár meg kell adni, a soros biztosan okosan, szofisztikáltan, arányosan van benne, hogy a sok értelmisegi fidesz-szavazó is értékelje!

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 11:49:25

@zrx_xzr: ki nem szarja le, hogy te mikor hol dolgoztál és milyen a zenei izlésed?

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:50:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ilyen választási törvénnyel még a menekültek is nyernének.

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:52:16

@eßemfaßom meg áll: Ne reménykedj, nincs sok hátra.

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:53:00

@Kivlov: Csak annyit, mikor születtél?

n3spr3ss0 2018.02.21. 11:54:34

@Tom66: Ki nem szarja le az érdekeidet? Te meg ne élősködjél dolgozó, adózó nyugati embereken, mert ők tartanak el.

zrx_xzr 2018.02.21. 12:01:04

@eßemfaßom meg áll: hat ezert vagytok ti otthon, lassan kint az EU-bol meszarosekat gazdagitva, masok meg a kapitalista nyugaton szornyu korulmenyek kozott :D hallgassatok sok kis grofot meg viktor hulyeseget, meg is erdemlitek, hogy a nemzeti lobotomiakozpont debille tesz benneteket :]

zrx_xzr 2018.02.21. 12:04:13

@eßemfaßom meg áll: mintha az termeszetes lenne, hogy lopnak.. 1x megvalasztanak valami idiotat, meg elhiszem, de hogy ennyiszer.. mondjuk eleg megnezni nehany riportot, mi alapjan dontenek sokan a valasztasokon, azt sem tudjak sokan, mirol van szo .. amugy meg sztem a fidesz nem part, mivel az nem part, aki nem hallgat meg mas velemenyeket, nem vesz reszt a nekik nem tetszo megbeszeleseken, nem tart demokratikus kerekasztal stb megbeszeleseket.. innet kezdve sztem a fidesz nem is opcio.. de tolem aztan mindenki azt csinal, amit akar.. egyelore varom, hogy selmeczi gabriella kikuldje a maganpenztari egyenlegem : ) utana menjunk tovabb a tobbi fidesz igeretre

Kivlov 2018.02.21. 12:08:20

@felucca02:
írtam már máskor is.
"Játékot" nem orbánéknak kell felmutatni, mert az első meccset ők nyerték meg. A visszavágón elég elrontaniuk az ellenfél játékát. Ami annál könnyebb lesz, ha az ellenfél nem is akar focizni... :D

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 12:08:25

@zrx_xzr: leszaron kisgrofót (kiafasz ez egyébként?)

neked meg további kellemes hazaböfizést

zrx_xzr 2018.02.21. 12:12:13

@felucca02: remelem Soros majd szanaszet perli oket a megfelelo pillanatban, mivel o meg csak nem is kozszereplo, nyilvan nem kell turnie, hogy vele van teleplakatolva az orszag. de majd ezeket a serelemdijakat is kifizetik a magyar adofizetok a fidesz helyett.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.21. 12:44:39

@paragrafus:

Te tavalyhoz képest is sokat hülyültél, pedig már akkor is idióta voltál. Élő bizonyítéka vagy annak, hogy mindig van lejjebb.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.21. 12:48:05

@DFK:
@eßemfaßom meg áll:
@BéLóg:

Ez a paragrafus korábban a Tarski blogjában szokta égetni magát. Egy ideje ott nem lehet kommentelni, így más heéyeket keres magának, ahol ország-világ elé tárhatja, mekkora idióta.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.21. 12:49:05

@n3spr3ss0:

"Ilyen választási törvénnyel még a menekültek is nyernének."

Aha. Akkor annál érthetetlenebb, hogy az ellenzéknek miért nem sikerül(t)...

BéLóg 2018.02.21. 13:02:47

@zrx_xzr: Hát, te egy nagyfasz vagy, mert AZ ment el ebből az országból (600ezer ember, 6%) akik SOKKAL TÖBB pénzt kapnak azért a munkáért, mint kapnának itthon. Ezt nekem, aki külföldre JÁR (itthonról!) dolgozni nehezen is cáfolnád. Nekem sok a kötődésem de egész életem erről szólt, a kétlaki életről.
lengyelországból elment az emberek 10%-a, ami persze ebben vicc, hogy ez a 10% majd NÉGYMILLIÓ ember, ami több mint ötször nagyobb mint a magyar. Geciorbán, persze.
De még a csehektől is elment 700ezer ember (7%, mer' ők is 10millióan vannak), a szlovák számarány is asszem 6%.
Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán.

Figyu, az EU már akkor a LOPÁSRA és a lenyúlásra jött létre, amikor még Közös Piac volt a neve, neked nem tűnt még föl, egy szaros PIRAMISJÁTÉK részesei lettünk, amely ADDIG tudott működni, amíg volt ÚJ BELÉPŐ.
Szerinted miért is akarták (AKARJÁK) a nyolcvanmilliós Törökországot fölvenni, mi? Vagy az ukrán 45 milliót, meg a szerbeket, meg BÁRKIT aki csak jelentkezik és még fölvehető?

Szóval jelenleg a Fidesz lop, amit csak bír, DE barátom ezt a pénzt nem úgy mint a balliberálisok, NEM A MAGYAR faszparasztoktól lopja el, hanem az EU-tól és megint csak a balliberálisokkal ellentétben NEM viszi ki mind külföldre, hanem a NAGY RÉSZÉT itt fogyasztja el.

Olyan qrva unalmas állandóan emlegetni, ha egyszer Robinhúd gyilkos, RABLÓ, marhatolvaj, lókötő, szemétláda volt, MIÉRT szerette őtet az a faszparaszt nép, ELLENBEN a nottingemi seriffet meg nem. pedig utóbbi is csak egy tolvaj, rabló, adócsaló genyó volt.
Jaaaa, a seriff a NÉPTŐL lopott, a Robinhúd meg az akkor EU-tól (értsd Briton Királyság).

Javaslom még utána járni a magyar betyároknak. Volt közte gyilkos is, azán mégis van virág a MAI NAPIG a föllelhető sírokon.
Faszparasztok ezek a magyarok, de tényleg.

A fidesz meg lop. Tényleg. De nincs nyilvános pénteki ima a Hősök terén. Hát ha csak ENNYIT kell ezért fizetni, én még adakozom is.

konrada 2018.02.21. 13:06:09

@zrx_xzr:
...miből gondolod, hogy egy olyan ember, aki a maradék életét arra tette fel, hogy tényező legyen, perelni kezd azért, mert tényezőnek tekintik???;))

Fideszes vagyok tehát lopok 2018.02.21. 13:11:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Te szlovák, te itt ne pofázz bele a magyarok dolgába! Maradj te csak ott Fico hazájában és csak azokba a dolgokba pofázz bele. Persze a pofázás helyett akár elmehetnél dolgozni is. Mondjuk Orbánék most keresnek újabb 200 ezer közmunkást, hogy elmondják hogy megvan az egymillió új munkahely.

zrx_xzr 2018.02.21. 13:14:00

@eßemfaßom meg áll: hat remelem magyarkent "hazabüfizhetek", ha mar fel romania es ukrajna magyarorszagra "büfizik"... vagy csak azok büfizhetnek haza, akik fideszesek? :]

zrx_xzr 2018.02.21. 13:24:13

@BéLóg: ez nem igaz, tervezem hazamenni a kozeljovoben ujra, de csak becsig fogok menni, ahol nem sokkal jobbak a fizetesek, mint bpen.. es mo-n is eleg jol kerestem .. azert erdekes a magyar munkahelyi legkor, hogy nem lehet velemenyed semmirol, ha kerdezel vmi kinosat, nema csönd van, egy fidesz majmocska sem mer megszolalni, nehogy rosszat szoljanak :D jo, oket is megertem, m felnek, hogy elvesztik a munkajukat, plane olyanok, akik nem beszelnek normalisan nyelveket vagy a szakmajuk nem annyira keresett kulfoldon.. de akkor meg minek szavaznak egy olyan kormanyra, ahol nem lehet velemenyuk, magukra vessenek..

persze persze, probald csak legitimalni a LOPAS-t.. akkor ha az EU kozvilagitast lopom el a hazad elol, nem lopok? te agymosott .. EU-ban ugy remlik nagyon sokan legkisebb botranyokra lemondanak politikusok, ellenben Mo-n... de gazdagitsad csak meszarost es a tarsait.. az ilyen hulyek miatt tart ott az orszag, ahol.. eleg vegignezni metro tendertol elkezdve mindent.. spanyolok uj metrokocsikat hoztak volna ennyiert, amiert a xart kalapalgattattuk az ukranokkal-oroszokkal .. sorolhatnam.. de ha neked ez a normalis, akkor szavazz csak a fideszre, de ne panaszkodj, hogy amikor hazafele mesz az M1 autopalyan, lassan kiesik a kocsi futomuve a sok katyutol, viszont tudsz kisvasutazni.. ugy hulyek a magyar szavazok. ahogy vannak.. de eljetek csak ebben

amugy az az ido mar reg volt, amikor pusztan a jovedelmi kulonbsegek miatt mentek az emberk kulfoldre, most mar jellemzobb az elet szinvonala miatti kivandorlas szerintem, bar nyilvan ennek resze az is, hogy normalisan meg lehessen elni

a kormanynak meg nem sorosozni kene, hanem a korhazakat rendbe tenni, a devizahiteles helyzethez hasonlo problemakat kezelni, ha mar olyan hulyek voltak, hogy az elejen ezt engedtek.. erdekes, hogy szloveniaban elkaszaljak elmarasztaljak a bankokat, magyarorszagon a kozponti ukasznak megfeleloen az ervenytelen szerzodesekbol is ervenyest csinalnak a birosagok, mindegy mi a torveny szovege.. de ha ebben akarsz elni, hajra

zrx_xzr 2018.02.21. 13:26:00

@konrada: sztem csak megvarja, h ne a magyar allamot perelje, hanem ha fidesz nem lesz kormanyon hamarosan, majd magat a fideszt :] akkor legalabb nem kozpenzbol fizetik ki a serelemdijakat

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 13:40:43

@zrx_xzr: "hanem ha fidesz nem lesz kormanyon hamarosan"

játszunk egy olyat, hogy csak addig a "hamarosan-ig "nézel folyamatosan felfelé?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2018.02.21. 13:42:49

@zrx_xzr: persze, büfizhetsz folyamatosan, egészségedre. Aminek ki kell jönni annak ki kell jönni.

openszószáJETI 2018.02.21. 13:47:19

"vagyunk a szemtanúi, amely egyértelműen azt jelenti, nem állnak olyan jól Orbánék, mint ahogyan azt kommunikálják. "

Pontosan, ezert mostantol a valasztasokig, mar heti ketszer fog megbukni az orbarezsim. A megszokott keddi bukason tul, mostantol szombaton is megfog bukni az aljas mocskos naci rezsim.
ELJEN SOROS, HALAL AZ ORBANREZSIMRE !!!!!!

HABONYKOMMANDÓ. 2018.02.21. 13:57:01

"Orbánék ettől félnek a legjobban. Szagot fog a nép és megérzi a rendszer gyengeséget. "

Majd jol orba vagjuk oket es akkor nem fognak szagolgatni.

zrx_xzr 2018.02.21. 13:59:02

@eßemfaßom meg áll: az meg osszeno, ami osszetartozik, igy van rendjen.

zrx_xzr 2018.02.21. 14:01:12

@eßemfaßom meg áll: felfele nezni ? mire ? sem minosegre nem tudnek felnezni, sem mennyisegre, hiaba keresnem. de amugy mondom, en hiszek a fidesznek. amint selmeczitol megkapom a maganpenztari egyenlegem (merthogy ok csak az EU-tol lopnak, ahogy megallapitottatok, tolunk nem), elhiszem a kovetkezo igeretuket.. addig miert kene barmit is elhinni? :]

openszószáJETI 2018.02.21. 14:03:35

@BéLóg: "akik SOKKAL TÖBB pénzt kapnak azért a munkáért, mint kapnának itthon. Ezt nekem, aki külföldre JÁR (itthonról!) dolgozni nehezen is cáfolnád. "

HAZUDSZ valojaban te is a naci rezsimbol menekulsz, csak aljas orbanberenc vagy ezert letagadod.
De majd te is mesz az erzekenyito taborokba, ahol fejlettebb, homo sorosensus emeberre valsz.

Nagyorrú Barbi 2018.02.21. 14:07:58

Érzitek a veszteteket büdös bolsik, ezért köpködtök a FIDESZre. Megint elnyaltok április 8-án, aztán majd jön megint a magyarázkodás. Se külön, se együtt nem kelletek a népnek. Pá, bolsi banda!

Orsósellenes 2018.02.21. 14:20:35

Mennyi hülye van még ebben az országban, aki hisz a Fityisznek. Van egy elmebeteg miniszterelnökünk, akiről ezt szakemberek megállapították, hát ilyenre sikerült a környezete is!

s 2018.02.21. 14:25:07

Szánalom írás. Azt én értem, hogy a fidesz szar, azt is értem, hogy iszonyatos károkat okozott Magyarországnak (oktatás, egészségügy, versenyképesség, kihagyott egyszeri történelmi lehetőségek, stb.), de látni kell, hogy nincs más, életképes elképzelés. Nincs. Ha lenne, arra szavaznék. Nem szavazok VALAMI ELLEN! VALAMIRE SZAVAZOK!
A fidesz dögöljön bele a saját szarába! Senki nem fogja ezt az elbaszott országot átvenni ezek után tőlük választásokon. Majd a felhergelt ostobák végeznek velük, ha elfogy a pénz. Akkor majd elfogy propagandára, a haveroknak, végül elfogy kenyérre és borra. Csak várni kell. Szavazni pedig nem megyek, mert egyfelől nincsen kire, másfelől meg nem legitimálok a szavazatommal egy elbaszott játékszabályok szerint hatalomra jutó rendszert.

s 2018.02.21. 14:29:30

@Orsósellenes: Ebben az országban semmi baj a politikusokkal. A választókkal viszont annál több. Ők az igazi bolondok.

Vonna. Gabor. 2018.02.21. 14:56:52

ALLAHKRA ESKUSZOM KIIRTUNK MINDEN HITETLENT !!!!!!!!

ALLAHK AKBAR !!!

ALLAHK AKBAR !!!

ALLAHK AKBAR !!!

BiG74 Bodri 2018.02.21. 15:05:48

Fityisztrollok, legalább a sorvezetőnek kiadott mondatokon változtassatok egy kicsit, mielőtt mindenhová bemásoljátok.

BiG74 Bodri 2018.02.21. 15:07:47

@Vonna. Gabor.:
ALLAHKRA?
Szerintem te inkább Devlára esküdj !

Bolshevik 2018.02.21. 15:17:04

A Fideszt csak a legteljesebb körű ellenzéki összefogással lehet legyőzni! Szavazáskor MINDEN PÁRTOT IKSZELJ BE ami nem a Fidesz! Nem lényeg, ki fog nyerni, csak ne a fidesz!

Terjesszétek!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.02.21. 15:19:16

@paragrafus: "Erősen valószínűsíthető, hogy a fideszes ajánlóíveken szerepelnek ajánlóként olyan személyek, akik valójában nem is tudnak erről."
Ez bizony simán előfordulhat. Csaló hazudozóktól minden kitelik, pláne ha milliárdok egymás közötti szétosztásáról van szó.
Olyan országban ahol törvényes a csalás(egy adott bűncselekmény elkövetésére alkotnak törvényt hogy az törvényes legyen), ahol nyílvánosan lehet óriásplakátokon pocskondiázni mindenkit egy nyilatkozat alapján(soros), ahol a parlament által törvényessé tett lopásokat(Elios) az ügyészség nem vizsgálja, mert azok is bűnözők, ott bizony az ország vezetői és a csicskáik bármit megtesznek. Ha kell lopnak, csalnak, hazudnak. Egy olyan országban ahol egy nem magyarországon élő személy levél alapján szavazhat, ahol egy népszavazást az interneten egy személy által többször leadott szavazat alapján számolnak, ahol szavazatokat pénzért, és más anyagi javak juttatásáért vásárol az állami fideszmaffia, bármi előfordulhat. Ne legyenek kétségeink: a parlamenti választást is simán megmanipulálják, elcsalják a fidesz bűnözők.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.02.21. 15:24:27

@Bolshevik: Egy ilyen faszságot, csak a fideszbirkákra jellemző kretének hisznek el(ahogy minden mást is amit a führerük böfög). Inkább ezt kellett volna írni, mert ennek van megfelelő célközönsége:
"Az ellenzéket csak a legteljesebb körű fidesz összefogással lehet legyőzni! Szavazáskor csak olyan pártot ikszelj be aminek a nevében benne van hogy Fidesz! Nem lényeg, ki fog nyerni, csak az a lényeg fidesznek nevezzék, aki nyer!

Jakab.gipsz 2018.02.21. 15:28:11

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: És ez hogyan tetszik?

Egy ilyen faszságot, csak a SsoroSsbirkákra jellemző kretének hisznek el(ahogy minden mást is amit a führerük böfög). Inkább ezt kellett volna írni, mert ennek van megfelelő célközönsége:
"Az ellenzéket csak a legteljesebb körű Soros elleni összefogással lehet legyőzni! Szavazáskor csak olyan pártot ikszelj be aminek a nevében benne van hogy Fidesz! Nem lényeg, ki fog nyerni, csak az a lényeg fidesznek nevezzék, aki nyer!

Jakab.gipsz 2018.02.21. 15:30:47

Úgy tűnik a demokrácia mérnök Soroseszkú úrnak nem tetszik sem a demokrácia sem pedig a szabad verseny, ha ezeket nem Ő irányítja.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.02.21. 15:33:30

@BiG74 Bodri:Ar-rogán-s anti-nó mára is kiadta az ukázt a pártkatona elvtársaiknak. A havi állami fizetésért meg kell bizony dolgozniuk, nincs mese.

s 2018.02.21. 15:35:32

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

"bármi előfordulhat"

Nos, . . . igen. Bármi. Ezt leginkább a pöcegödör tetején úszó szardaraboknak volna érdemes átgondolni. Igazán nagyot esni magasról lehet.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.02.21. 15:36:45

@Jakab.gipsz: Mösziö George Soros már lejárt lemez. Mostanában már Victor nevezetű, szotyizó, zsebrebaszott kezű disznókat pörkölnek. Ő ugyanis a soros.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.21. 16:28:11

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Na ja...
Apró különbség, hogy nem ájvékolta be ennek okán a Guardian, és a Times a Nyugati féltekét elborzadva.
Hanem csak a ballib tetvek verték rá a faszukat a náci haverjaikkal.

Visceroid 2018.02.21. 16:38:52

@nemecsekerno_007: "
Amíg ez nem változik, addig tök mindegy, hogy a fidesz van kormányon vagy bárki más. Maximum az időt húzzúk még tovább... "

Az nagyon fasza, de legalább a pénz ne mészároslölőbe meg kisvasútra, meg stadionokba, meg tököm tudja mibe menne! Már azzal előrébb lennénk!

tpl 2018.02.21. 17:00:36

A tét a kétharmad, nagyon kicsi az esélye, hogy a Fidesz az elkövetkező 6 hétben akkorát hibázzon, hogy bukjon. 12 éve folyamatos a támogatottsága, stabil 2.1-2.2 millió. Ezzel megvan a győzelem.

Maddness69 2018.02.21. 17:06:31

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Túl gyorsan szedik össze a fidesz-jelöltek az aláírást -> félnek -> tuti bukta. (logika:)

Maddness69 2018.02.21. 17:21:15

@zrx_xzr: Szerintem... a zembereket sok minden zavarja, de csak keveset tudnak ez ellen tenni. Mikor tudnak, akkor viszont tesznek is. Szerintem.

torró 2018.02.21. 17:26:55

index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/20/nagyuzemben_regisztralnak_hataron_tuliak_a_valasztasokra/
Gyurcsány nyilatkozata után azt mondták a kinti magyarok, hogy nem volt szándékukban átjönni szavazni de most már azért is! Kösz Fercsike! Okos vagy, ülj előre cukrot kapsz! Süveg cukrot, hogy arra ülj! Dobbal nem lehet verebet fogni!

DFK 2018.02.21. 17:27:11

Milyen érdekes, hogy a balos poszternek és a balos kommentseggnyalóinak a Czeglédy féle ajánlásgyűjtés nem gyanús, nem böki a szemüket. kik gyűjtöttek neki? kik írtak alá neki?

Maddness69 2018.02.21. 17:29:52

@Fideszes vagyok tehát lopok: "Kulturált jó-estét kívánok!" Puszér Róbert

nemecsekerno_007 2018.02.21. 17:37:23

@Ma Baker: Magánbiztosítók és fékek-ellensúlyok is kellenek.

- De most nem fogok itt egy komplett egészségügyi reformprogramot rittyenteni
- Kissé kifogáskeresés amit írsz, de már megszoktam... Mo.-on vagyunk.

Maddness69 2018.02.21. 17:39:03

Jó estét mogyorók! :)

nemecsekerno_007 2018.02.21. 17:40:50

@Visceroid: "Az nagyon fasza, de legalább a pénz ne mészároslölőbe meg kisvasútra, meg stadionokba, meg tököm tudja mibe menne! Már azzal előrébb lennénk!"

- Szerinted az a pénzt mennyi időt fedezne az Eü-ben v. a nyugdíjrendszerben.
- Értem én, hogy lélektani hatása van, de számolni is kéne.

- 5000 Mrd csak a szociális kiadás évente. (aminek 84%-a a nyugdíj)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.21. 17:42:40

@s:

"Ebben az országban semmi baj a politikusokkal. A választókkal viszont annál több. Ők az igazi bolondok."

Hát igen, le kell váltani a népet...

Hoppá, hiszen Soros, a Kalergi-terv és az EU pontosan erre törekszenek!

zrx_xzr 2018.02.21. 17:46:32

@Maddness69: lehet, de a valasztasok egy olyan alkalom lenne, es ezt az elozon sem tettek meg, tehat igy jo nekik gondolom (a tobbsegnek) .. ezt el is fogadom, de mivel a magyar kotelet demokraciat csak nyomokban tartalmaz, igy az arra erzekenyek csak elkoltozni tudnak, sajnos itt nem arrol van szo, mint a nyugati demokraciak zomeben, hogy egyes partok mire hekyezik a hangsulyt, hanem

zrx_xzr 2018.02.21. 17:49:04

@Maddness69: lehet, de a valasztasok egy olyan alkalom lenne, es ezt az elozon sem tettek meg, tehat igy jo nekik gondolom (a tobbsegnek) .. ezt el is fogadom, de mivel a magyar kotelet demokraciat csak nyomokban tartalmaz, igy az arra erzekenyek csak elkoltozni tudnak, sajnos itt nem arrol van szo, mint a nyugati demokraciak zomeben, hogy egyes partok mire hekyezik a hangsulyt, hanem tele vagyunk antidemokratikus onmagukat partnak nevezo kepzodmenyekkel, ott tart mindegyikuk hogy egy halott allatba gravirozzak egyik a sorost a masik a victort, mint az ovodasok, komolyan mondom (azon tul, hogy visszataszito is) .. szerencse a szerencsetlensegben , hogy el lehet menni, de azert nincs ez igy jol

torró 2018.02.21. 17:51:16

Most hallom a tv szól mögöttem, a hírekben, hogy a mai napig 98 párt jelentkezett be a választásokra. Azokra hányan fognak szavazni?Azok is gyűjtenek aláírásokat! Egyre érdekesebb!

zrx_xzr 2018.02.21. 17:54:47

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: attol tartok a palfordulasos putyin baratsag is annak lehet koszonheto, hogy egyesek illegalis tevekenysegeket folytatnak, amit az orosz titkosszolgalat nyilvan lat, persze ez csak sci-fi es kepzelges; de nyilvan ha ez igy van, zsarolas is van, meg oroszbaratsag .. aki korpa koze keveredik, ne csodalkozzon, ha megeszik a disznok

Maddness69 2018.02.21. 17:59:13

@zrx_xzr: "...a valasztasok egy olyan alkalom lenne...". "lenne" valahol mélyen érzed, h "mint fing a szélviharban. :D

A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni.

zrx_xzr 2018.02.21. 18:09:46

@Maddness69: azt nem tudom hogy 10%-kal is 90%-ra jon-e ki a matek cinkelt lapokkal, de nehez elkepzelni hogy viktor sok sikert kivan az utodjanak vona lmp stb barki is lenne .. gondolom meg az irodakban is letepnek a tapetakat az eddigi szinvonalbol kiindulva

DFK 2018.02.21. 20:36:20

@torró: Ez Gyurcsány terve, hogy mozgósítson nem balos szavazókat, így az Mszp-Párbeszéd becsúszhat 10 % alá. Utána ő lesz a baloldal vezéralakja.

Void Bunkoid 2018.02.21. 22:57:21

@BéLóg: Robinhúd csak egy romantikus mesefigura.

Az igazi középkori angol robinhúdok (angolul "highwayman", magyarul "útonálló" néven ismeretesek) vérszomjas, kegyetlen rablók voltak, akik PONT nem felfegyverzett kísérettel vonulgató nemeseket (hülyék lettek volna vásárra vinni a bőrüket), hanem magányos vagy kis csoportban vonuló parasztokat illetve utazó kereskedőket raboltak ki meg nyírtak ki az erdő közepén, és legtöbbször nem ékszerek meg csillivilli dolgok kellettek nekik, hanem kaja meg a ruháik.

Pont mint modern megfelelőik, a Diószeghy környékén az utcán kóricáló, válogatás nélkül bárkit "báttyavanegycigid/ötvenesed/vanottpapíris/namegatelefonodatiscsicskageci" kirabolgató cigányok.

2018.02.21. 23:32:19

Ez elég gyenge remény. A közelében sincsenek annak, hogy ne találjanak elég aláírót. Ha feleennyi lenne akkor is bőőven sok lenne.

2018.02.21. 23:32:49

Ja azt elfelejtettem, hogy oké, és mi lenne utána? Mert a világvégét hirdetjük, rendben, van utána terv vagy már nem is kell?

Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2018.02.22. 00:00:13

"Dögöljek meg, valami nem stimmel ezekkel a gyorsan összegyűjtött és "

MEGFOGSZ DOGLENI !!!

Aprilis 9. a kurva anyaddal egyutt fogunk Dunaba loni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.22. 10:46:17

@Orbán kormány DunábaLövetési minisztere:

Ne írj ilyeneket, akasztással eddig csak a balliberális kommentelők szoktak fenyegetőzni. Az itt habzó szájjal mocskolódó ballibák április 9-én bánatukban önként vetik magukat a Dunába.

Ó dehogy! Hiszen biztosan lesznek benne, hogy Orbán a választás utáni kedden úgyis megbukik.

vajdasagi 2018.02.22. 10:59:14

@Andy15: És mit akarsz mondani ezzel a linkkel? Egyáltalán ez milyen irányban és milyen érv? Mindenféleképpen lehet ezt értelmezni. Amúgy: igen, én is olvastam.