Vas Népe: Rubi Gergely On Tour in Szombathely
2018. február 23. írta: kameszka01

Vas Népe: Rubi Gergely On Tour in Szombathely

 

szombathely_06_preview.jpeg

Vona Gábor Szombathelyen

fotó: Béli Balázs

 

Vas Népét olvasni olyan, mint ébredés után, éhgyomorral lehúzni egy gatyaszaggató pálinkát. Az embernek kifordul tőle a gyomra. Százszor megfogadtam már, hogy Mészáros Lőrinc Vas megyei fideszes szórólapját még akkor sem nyitom ki, ha letörik érte a kezemet, de ismét vétkeztem. Mentségemre legyen mondva, csupán Vona Gábor Vas megyei látogatásáról készült objektív tájékoztatásra szomjaztam. Kíváncsiságom baromi nagy hiba volt.

A Vas Népe tollforgatója ímmel-ámmal ugyan leírta a szombathelyi utcafórumon elhangzott beszéd lényegét, a főszerkesztőre viszont valószínűleg rácsörgettek Mészárosék a piros színű (párt)telefonon. A központi fejtágítás után  a főszerkesztő asszony már azt is fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Rubi Gergely, a Jobbik egykori militáns szárnyának fideszes bérprovokátora Szombathelyen is megpróbált lecsapni Vona Gáborra. Rubi Gergely állítólag nagyon kiábrándult a Jobbikból, más kérdés, hogy megosztó munkássága miatt a párt évek óta nem tartja vele a kapcsolatot. Valakik azonban megtalálták a sértődött jobbikost. Rombolni jó lesz, máshoz  meg úgysem ért.

 

rubi.jpg

Rubi, a jó katona

 

Rubi egyébként azért utazott 500 kilométert saját költségén (sic!) a vasi megyeszékhelyre, hogy Orbán Viktor egykori barátja, Simicska Lajos portréjával ellátott papírdarabokat hajítson el a nagy semmibe. Aztán a Vas Népe tiszta tekintetű munkatársai ezt jól meg is írták, majd ehhez még odarittyentettek egy előnytelen fotót az elkeseredett Vona Gáborról. Végül kielégülten lenyomták az Enter billentyűt, oszt' jó napot (ezért rúgjatok seggbe!)  

 

28313156_1589467174435551_619441901_n.jpg

a Vas Népnek ennyi jött le az adásból

 

Azt gondolom, alapvetően kétféle újságíró létezik: az egyik az orbánus viktoriánus, a másik a független. Az előbbi a Vas Népében írogat, az utóbbinak nincs munkája.

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr6713692654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.