Te jó szívvel szavazazol az össze-vissza hazudozó fideszes Ágh Péterre?
2018. március 02. írta: kameszka01

Te jó szívvel szavazazol az össze-vissza hazudozó fideszes Ágh Péterre?

 

311107_agh_peter_es_simicska_lajos.jpg

Ágh Péter itt még régi gazdájával brilírozott

fotó: nyugat.hu

 

Néhány héttel ezelőtt egyik ismerősöm azt kérdezte tőlem, hogyan viselem azt a sok nemtelen támadást, amelyek személyem ellen irányulnak a kampány során. Válaszként annyit tudtam mondani: összességében nem érdekelnek a különböző gúnyos megjegyzések és obszcén jelzők, én csak egyetlen dolgot viselek nehezen, ha valaki hazudik. De azt piszkosul gyűlölöm.

Az általános etikai normák szerint is elítélendő a hazugság, Jókai Mór szerint, "A hazugság a gyöngék fegyvere". Nálam a hazugság minősített esete, amikor egy politikus azért vezeti meg embertársait, hogy politikai haszonra tegyen szert, melyet később melldöngetve átvált az árulók harminc ezüstpénzére. Ez a politikusi magatartás nem más, mint az emberi méltóságból kiokádó disznófejű nagyúr szellemének morbid megidézése.

Huszonnyolc év után Magyarországon odáig jutott a nagybetűs politikai élet, hogy a bájgúnár fideszes politikusok a templomokba járnak prédikálni, utána pedig szándékosan terjesztenek olyan hazugságokat, melyekről ők is tudják, hogy szemernyi valóságtartalommal sem rendelkeznek. Sajnos, politikai ellenfelem is beállt a gyűlöletkufárok hadseregébe: Ágh Péter a "gyűlölet-szak" eminens diákjaként úgy döntött, kiengedi az uszítás és hazugság elegyéből megalkotott fideszes démonait, hogy azok szabadon grasszáljanak a tudatlanság és emberi hiszékenység uralta nagyvilágban. Ágh azt állítja: A Jobbik lebontaná a kerítést!

 

Ágh Péter valószínűleg hiányzott az óvodából, amikor azt tanították, hogy nem szabad hazudni

 

 

Kedves Péter!

Szerintem Te ennél jóval okosabb vagy. Biztos vagyok benne, hogy az értelmi szinted nem ragadt meg egy ötödikes kisgyerek szintjén, a pénz imádata pedig nem lehet olyan erős, hogy becsapd embertársaid. Meggyőződésem, hogy az általam most átnyújtott igazság kulcsa hozzájárulhat a lelki békéd megtalálásához. Köszönöm, hogy jóindulatú és őszinte segítségemet szeretettel fogadod!

A Jobbik nem bontaná le a szerb-magyar határon álló kerítést, hanem határőrséggel még tovább erősítené a védelmet. A kerítést először Toroczkai László javasolta a kormánynak még 2015 januárjában. A magyar kormány csak fél évvel később (!) döntött a kerítés felépítéséről. Soha, egyetlen egyszer sem merült fel a Jobbik részéről, hogy lebontanánk ezt a kerítést! Azzal viszont nem értünk egyet, hogy ez a kerítés 100%-os biztonsággal és hermetikusan védi Magyarországot. Toroczkai László és a Jobbik szerint határőrség kellene a kerítés mellé, ugyanis ez szolgálná az igazi határvédelmet. A Jobbik professzionális, inkább katonai jellegű határőrséget állítana fel, aminek tagságát jelentős részben a határ menti településekről lehetne toborozni.

Péter!

A Jobbikra vár a feladat, hogy határőrséggel megerősített kerítéssel, és a bevándorláspárti, Soros-ösztöndíjas fideszesek elszámoltatásával megálljt parancsoljon Orbánnak és a migránsainak. Ez a választások egyik tétje, ez a döbbenetes valóság!

 

Üdvözlettel: Rába Kálmán

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr3913710280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.