Tovább gyűlölködhet és lophat az Orbán-kormány: Apró szépségtapaszt jelent a jónak mondható kőszegi eredmény
2018. április 12. írta: kameszka01

Tovább gyűlölködhet és lophat az Orbán-kormány: Apró szépségtapaszt jelent a jónak mondható kőszegi eredmény

 

koszonom-jelolt_19_2500_x_1312_1.jpg

Köszönöm a támogatást!

 

Lezajlott a 2018-as országgyűlési választás Magyarországon. Vas megye 2-es számú választókerületében a négy évvel korábbi eredményeken, ha minimálisan is, de sikerült javítani, a 16.99%-os támogatottság valamivel 18% fölé kúszott. Sajnos a félelemkeltő kampány tökéletesen működött, különböző társadalmi csoportok egy emberként ugrottak a migrációs kommunikációra: a szegények attól féltek, hogy még a kevés pénzüket is elveszik a migránsok, a gazdagok pedig jólétük megvédését látták biztosítottnak Orbánék hatalmától. Gyakorlatilag a facsipeszek egyszerűségével vetekedő kommunikációs paneleknek köszönhetően maradhattak kormányon Orbánék, ezt kár lenne tagadni. Fontos, senkire sem szabad haragudnunk, a könnyen megtéveszthető, jóhiszemű emberek nem hibáztak, ez a választói magatartás a magyar társadalom több évtizedes örökségének lenyomata volt.

Bevallom, csalódtunk, sokkal jobbra számítottunk. A választási kampányban végig nyílt lapokkal játszottam, pozitív, programalapú kampányt folytattam, sajnos a magyar társadalomban erre továbbra sincs befogadókészség. Az emberi hiszékenységre és félelemre épülő üzenetek porrá zúzták a tisztességes és becsületes munkát. Magyarországon a gyűlölet, az irigység olyan védőfalat húzott fel Orbán Viktor mamelukjai és oligarchái számára, amely egyelőre áttörhetetlen.

A választásokkal kapcsolatban egyetlen pozitívumot tudok említeni, a kőszegi eredményeket. Kőszegen 2014-ben az egyéni eredményem nem érte el a 13%-ot, ez most gyakorlatilag megduplázódott, vasárnap esete 25%-os végeredményt realizálhattam. Volt kettő olyan szavazókör, ahol a választópolgárok 30%-a tartotta személyemet érdemesnek arra, hogy az Országgyűlésben képviseljem őket. Kőszegfalvát leszámítva minden egyes szavazókörben sikerült legalább 25%-ot elérni, ez számomra óriási siker és megtiszteltetés.  

Természetesen vizsgálhatjuk annak a pályának a lejtését, amelyen harcolni kellett politikai ellenfeleimmel, de ezzel sokra nem megyünk. Nyilván, brüsszeli pénzekből megvalósult vagy elkezdett fejlesztések átadásán tetszelegni nem túl kimerítő, akinek ez jelenti az érdekképviseletet, lelke rajta, kívánom, használja hatékonyan. Személyemre ezután is számíthatnak, nemcsak Kőszegen, hanem a megye bármely településén. A tisztességes és emberközpontú politizálást továbbra is komolyan gondolom, hiszek a párbeszéd erejében, teszem ezt annak ellenére, hogy a kőszegi Fidesz-szimpatizánsok annyi verbális mocskot és szennyet öntöttek a nyakamba, hogy annak megemésztése egy kicsit hosszabb időt vesz majd igénybe.

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr613830948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oHGr 2018.04.15. 13:50:59

van ennél lejjebb???
szemkilövető, libajnai, "soros gyuri a barátom", "more ceu, less orbán" pride aktivisták, g-ras nevű fasz...
buzik és kárpátia pólósok, homonnay gergely...
444: "a Jobbikosok abszolút normálisak voltak, öröm volt velük tüntetni"
konzervatívok kézenfogva a libsikkel...
f@szom
kuruc.info/r/2/184855/

oHGr 2018.04.15. 13:58:16

[img]https://uploads.disquscdn.com/images/205e282c5201831bc7a4b4ddbb956e105be4a4cc43170e8a56cc70bae5a80c46.jpg[/img]