Visszatértem, hogy tovább küzdjek a despotikus diktatúra ellen!
2018. május 27. írta: kameszka01

Visszatértem, hogy tovább küzdjek a despotikus diktatúra ellen!

 

nevtelen_4.png

"A politikus nem egy felszentelt jószág, hanem választott szolga."

 

Az elmúlt hetekben rengeteg üzenet és megkeresés érkezett hozzám. Sokan biztosítottatok arról, hogy politikai munkásságomat elismeritek, és teljes mellszélességgel támogatjátok. A számomra továbbra is értelmezhetetlen választási eredményeket produkáló április 8-a utáni nehéz napokban temérdeknyi plusz energiát és biztatást kaptam Tőletek, melyeket ezúton is szeretnék megköszönni nektek!

A blogommal kapcsolatban is számtalan visszajelzés érkezett, néhányan aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy az elmúlt hetekben nem született új bejegyzés. Mindenki megnyugtatására jelzem, hogy a nyolc esztendeje működő rabakalman.blog.hu (soha) nem szűnik meg, továbbra is eltökélt vagyok aziránt, hogy a megye és Kőszeg városának lakossága első kézből kapjon tájékoztatást politikai törekvéseimről és képviselői munkásságomról.

Egyébként weboldalam jól megszokott, rendszeres frissítését csupán a választási eredmények okozta átmeneti sokk, valamint a Jobbik további működésében fontos szerepet játszó stratégiai döntéseket előkészítő háttérmunkák által okozott időhiány idézte elő. Nyilván, sokszor átgondoltam a jövőt, végső döntésemben nagy szerepet játszott, hogy a választások utáni éjszakán –feltehetően- fideszes hülyegyerekek az arcképemmel ellátott óriásplakátomra a R.I.P. (nyugodjék békében) rövidítést pingálták rá. Ez a kisstílű tett fordítva sült el, hiszen leendő munkámhoz óriási plusz energiákat szabadított fel.

Nos, kisbarátaim, ti még a rózsaszín bilibe végeztétek a „nagydolgotokat”, amikor én már így vagy úgy, de küzdöttem nemzetem megmaradásáért. Jelentem, nem haltam meg! Készüljetek, a mai nappal visszatértem! Garantálom, hogy a rabakalman.blog.hu jobban fog fájni, mint ez idáig, mert az igazság rövidesen romba dönti a szánalmas és hazug munkával felépített párhuzamos, magyar való(tlan)ságotokat!

 

-rk-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr9214005786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.