A Jobbik leszámolna a pedofil- és szexuális bűnözőkkel!
2018. június 02. írta: kameszka01

A Jobbik leszámolna a pedofil- és szexuális bűnözőkkel!

 

2015-04-27_004207.jpg

fotó: hirmagazin.eu

 

A Jobbik átfogó jogszabály-módosító csomagot nyújt be a parlamentben a pedofil- és szexuális bűnözők szigorúbb büntetése érdekében. A pedofília miatt elítéltek például soha az életben nem dolgozhatnának gyermekek közelében, akár még iskolai karbantartóként sem - erről is beszélt Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője Veszpérmben a Törvényszék előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus a brutális kegyetlenséggel megölt sólyi kislány tragédiája kapcsán leszögezte: az ilyen bestiális bűncselekményeket elkövető emberek soha nem kerülhetnek szabadlábra. Ha van igazság a pedofil gyilkosok soha nem kerülhetnének vissza a társadalomba. A legerősebb ellenzéki párt politikusa bejelentette azt is, hogy ismét benyújtják az Országgyűlésben a pedofilok gyógyszeres hormonkezelésére vonatkozó javaslatukat. 

Megjegyezte, a Fidesz 2010 óta minden esetben lesöpörte az asztalról a Jobbik ilyen irányú javaslatait, mert számára nem fontos a jövő nemzedék teljes körű védelme. Varga-Damm emlékeztetett, a gyógyszeres hormonkezeléssel minimálisra csökkenthető a bűnismétlés lehetősége. Ez nem magyar ötlet, hiszen Németországban, Svájcban, Nagy-Britanniában vagy épp Lengyelországban is alkalmazzák. 

A jobbikos képviselő szerint a gyermekek védelme az elsődleges, sokkal fontosabb, mint a bűnelkövetők jogai. Kitért arra is, hogy Magyarországon is alkalmazni kellene azt az USA-ban és Lengyelországban már működő nyilvános adatbázist, amely alapján a lakosság és a munkáltatók megismerhetik a szexuális bűncselekményekért elítélt személyek adatait, tisztában lehetnek azzal, él-e környezetükben ilyen bűnöző. Gyermekeink védelmében ezt mindenkinek joga van tudni - hangsúlyozta Varga-Damm Andrea.  

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr8814019506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mit keres ez a szar a címlapon? 2018.06.03. 03:45:52

Hát igen. A jobbik mindigis a szélsőséges idiotizmusáról volt közismert. Kiemelném itt a szexuális zaklatással vádolt, többségükben közismert embereket, akiknek kb. annyi a "bűne", hogy évtizedekkel ezelőtt a kor és a környezet követelményeinek megfelelően viselkedtek szegény "áldozatokkal"... és ilyenkor szeretném, ha vissza lehetne menni az időben, hogy az állítólagos áldozatok apját is eltiltsuk anyuci "zaklatásától"...
Vajon 30-40 év múlva mi lesz a mostani, harminc körüli celebekkel? Hátralévő életükben a homlokukra égetett bélyeggel kell majd mászkálniuk?

Valahogy rólatok mindig Victor Hugo jut eszembe: nyomorultak...