A Lungo Drom egykori képviselőjelöltje szervezi a Mi Hazánk Mozgalmat Vas megyében?
2018. szeptember 25. írta: kameszka01

A Lungo Drom egykori képviselőjelöltje szervezi a Mi Hazánk Mozgalmat Vas megyében?

 

toroczkai_mi_hazank_mh.jpg

fotó: magyarhirlap.hu

 

A Mi Hazánk Mozgalom képzeletbeli lelkivilágának feltárása komoly küldetést jelentene, szociológiai szempontból szinte lehetetlen. A mozgalom néhány hét alatt több tucatnyi paradigmaváltáson esett át, a korábban néppárti rigmusokat zengő Toroczkai visszatért korábbi önmagához, a magyar társadalom megosztottságának felszámolása helyett immáron a Fidesz által hatékonyan alkalmazott ellenségkép kreálásába fekteti minden tudását és energiáját.

A Mi Hazánk Mozgalom potentátjai törzsvendégnek számítanak a kormánypárti médiumoknál, láthatóan még élvezik is a habonyi propagandagépezet nyújtotta reflektorfényt. Toroczkaiék legutóbbi nyilatkozataik során odáig jutottak, hogy a Fidesz helyett inkább azt a a Jobbikot váltanák le (mi van?), melynek közreműködésével legtöbb vezetőjük komoly egzisztenciát és kapcsolati tőkét építhetett ki magának. A Mi Hazánk Mozgalom a brutális badacsonyi gyilkosság után előkaparta a cigány-magyar együttélés problémájának kártyáját is, de racionális és hatékony megoldások helyett csupán a gyűlölet szikrája villant meg a szemükben.

 

gocza.png

az oldal nem hivatalos, de az e-mail cím annál inkább

 

A fentiek tükrében számomra érthetetlen, hogy Vas megyében miért bízták a Mi Hazánk Mozgalom megszervezését egy olyan roma politikusra, aki a 2006-os kőszegi önkormányzati választásokon Lungo Dromos színekben indult. Rejtély, hogy a kőszegi cigányság érdekeit egykoron képviselni akaró roma férfi miért vállalta el ezt a megalázó feladatot, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom követői az internetes fórumokon újabban a cigányság kiirtására buzdítanak. Remélem, az uszítóknak csupán az irodai forgószék műbőr karfájának dörzsölése marad, a mozgalom kőszegi szervezője pedig belátja, hogy rossz helyre tévedt.

 

goczaa.png

a Mi Hazánk Mozgalom vasi szervezője itt még Lungo Dromos színekben indult

 

-rk-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr7214263329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.