Beszarás: Kőszeg hivatalos Facebook-oldala nem a város, hanem a fideszes Ágh Péter karrierjét építi
2019. január 09. írta: kameszka01

Beszarás: Kőszeg hivatalos Facebook-oldala nem a város, hanem a fideszes Ágh Péter karrierjét építi

 

peterke.png

példa nélküli ez a lokálpatriotizmus fogalmát meggyalázó magatartás

fotó: facebook

 

A magyarországi városok kivétel nélkül komoly versenyt folytatnak a turistákért, a befektetőkért és nem utolsó sorban a különböző támogatásokért. Az internetes közösségekben is egyre dinamikusabban fejlődik a régió- és településmarketing, a szakemberek számottevő időt és energiát fektetnek abba, hogy egy-egy „településtermék” híre minél gyorsabban jusson el a potenciális „fogyasztókhoz”. A reklám fontos, nem elég, hogy mi tudjuk: Kőszeg szép város. Ezt a tényt el kell mondanunk a magyar társadalom különféle célcsoportjainak is.

Magyarország különböző régióiban és településein kiválóan alkalmazzák, illetve használják a töretlenül fejlődő Facebook-marketinget. A népszerű közösségi oldalak által nyújtott lehetőségeket rengeteg város veszi igénybe, hiszen egy adott településen élő közösség életmódjának színvonalát, valamint kulturális és gazdasági lehetőségeit egyértelműen meghatározza a településmarketingből is jócskán táplálkozó versenyképességi erő.

Kőszegen sok jó marketing szakember dolgozik azért, hogy növekedjen városunk ismeretsége, éppen ezért nem értem, Kőszeg facebookos profilja miért egy leendő sárvári politikus karrierjét építi, aki ráadásul nem is lakik Kőszegen. Kőszeg város hivatalos facebook-oldalának elsősorban az lenne a feladata, hogy elősegítse városunk impozáns fejlődését és kiszolgálja a „vevői” igényeket. De nem. Kőszeg szakemberei inkább Ágh Péter brandjét építik és politikai karrierjét csiszolgatják. Nem elég, hogy komoly lemaradásunk van a hasonló kondíciókkal rendelkező városokhoz képest, ráadásként annyira amatőrök lettünk, hogy városunk fejlődését elősegítő eszközeinket egy dologtalan politikus szolgálatába állítjuk.

Komolyan nem értem, mi folyik itt évek óta Kőszegen. Tényleg kezdem úgy érezni, hogy ebben a Soros Gyurka bácsi által sújtott országban szép lassan, de biztosan, mindenki teljesen meghülyül. Biztos vagyok abban, hogy Ágh Péter családja gyönyörű (őszintén szurkolok neki, hogy maradjon is meg ez a családi idill), de azt rohadtul nem értem, hogy a Fidesz méltatlanul sztárolt Vas megyei politikusát mi a francért kell még nekünk is agyonreklámozni? Kőszeg fejlődésének érdekében a jövőben sokkal felelősebb városvezetésre lesz szükségünk, az biztos!

 

petyus2.png

A pofátlanság "netovábbja", hogy Kőszeg városának Facebook-oldala Ágh Péter politikusi profilját ajánlja a nagyérdeműnek. Az nem jutott eszébe senkinek, hogy Magyarországon nem fideszes minden turista és befektető?

fotó: facebook

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr114552276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.