Básthy Béla már polgármesterjelöltként is össze-vissza csúsztat, mi lesz később?
2019. július 11. írta: kameszka01

Básthy Béla már polgármesterjelöltként is össze-vissza csúsztat, mi lesz később?

 

utca.png

Básthy Béla nagy bejelentése

fotó: vaol.hu, Ohr Tibor

 

Vibrál a levegő a kőszegi Dózsa György utcában, de egyelőre nem a frissen hengerelt forró aszfalttól, hanem Básthy Bála éktelen haragjától. A történet ott kezdődik, hogy a Dózsa György utca felújítására 100 millió forintot kapott városunk a központi büdzséből. Azt gondolom, mindenki nagyon örül ennek a kőszegi sikernek, viszont akadt egy kis probléma, hiszen a jó hírt nem Básthy jelentette be először, hanem jómagam, itt, a kilenc esztendeje önerőből működtetett rabakalman.blog.hu-n.

A Dózsa György utca, a Bajcsy utca és a Felső körút kritikán aluli állapotával személyem többször is foglalkozott, 2018-ban és 2019-ben is -Bana Tibor közreműködésével-, költségvetési módosító indítvány segítségével próbáltunk pénzforrást igényelni kőszegi útfelújításokra az állami költségvetésből. 2018-ban és 2019-ben is leszavazták az indítványainkat, idén viszont a költségvetési bizottság saját előterjesztésként benyújtotta az egyiket, amit aztán el is fogadtak. Senki nem állította, hogy mi szereztük a pénzt, viszont mi is örülünk a sikernek és egy kicsit a magunkénak is érezzük azt, mert mi is tettünk lépéseket az ügy érdekében. Ennyi lenne a történet, ha nem érkezett volna meg a kőszegi Fidesz új polgármesterjelöltje, aki óvodásokat is megszégyenítő, elementáris tajtékzásba kezdett.

Básthy már másnap reggel sajtótájékoztatót tartott a Dózsa utcában, amelyen végre ő is bejelenthette, hogy a magyar kormánytól 100 millió forint érkezik az utca felújítására. Másnap a Vas Népében, Mészáros Lőrinc Vas megyei szórólapjában fél oldalas cikkben hozták le a hatalmas sikert, persze a mindent is átadó Ágh Péter szintén háryjánoskodott egy nagyot, aztán személyemet kezdte el becsmérelni, többek között azt állítva, hogy idegen tollakkal ékeskedek. Egyébként baromira vicces ez az Ágh gyerek, hiszen amikor az elkészült beruházások avatásán tonnaszámra vagdalja a szalagot, akkor eszébe sem jut, hogy azokat a magyar adófizetők verejtékkel megtermelt pénzéből vagy éppen az általa mocskosul rühelt brüsszeli bürokraták támogatásából valósította meg a mindenható kormány, nem pedig az ő összeharácsolt vagyonából. Látod Péter, ez a viselkedés az idegen tollakkal való ékeskedés, de nevezhetjük akár nettó bunkóságnak is.

Térjünk vissza Kőszeghez, ahol nem maradt ám annyiban a Dózsa György utca története. Miután az internet népe is megosztott lett a témában, a kőszegi Fidesz olyan sikítófrászt kapott, hogy hivatalos oldalán adott ki egy közleményt, amelyben azt hazudták, hogy a kőszegi képviselő-testületi ülésekről készült jegyzőkönyvek szerint a képviselő-testületi üléseken soha nem beszéltem a fentebb említett Dózsa György utca rossz állapotáról. A közleményükben aztán a nettó hazugságot sikerült a négyzetére emelni, hiszen a szélhámosok egyenesen Plech Tibor képviselőtársam szájába adták az általam elmondott szavakat. Az alábbi videó meghallgatása után bárki meggyőződhet az igazságról, ebből is látszik, hogy ők a hatalom érdekében mindenkit átvernek, állandóan hazudnak, a tisztességes embereket pedig megfélemlítik és megalázzák.

 

fityeszkoszeg.png

Vajon a kőszegi Fidesznél mi a hazugság ára?

 

itt a bizonyíték: Básthyék nem mondanak igazat

 

Végül pedig beszélnünk kell egy nagyon komoly témáról. A kőszegi Fidesz miután átvizsgálta a testületi ülésekről készült jegyzőkönyveket, a közleményükben azt állították, hogy én nem szólaltam meg a Dózsa György utcával kapcsolatban. Ez a kijelentés viszont már tényleg nagy baj, mert büntetőjogi kérdéseket is felvethet. Kérdéseim: Valakik meghamisították a kőszegi képviselő-testületi ülésekről készült jegyzőkönyveket vagy egyszerűen csak eltűntek? Miért nem kerülnek bele a jegyzőkönyvekbe az én felszólalásaim? Előfordulhat, hogy más iratok is eltűntek a kőszegi városházán?  Ennek már a fele sem tréfa, az ügynek biztosan lesz folytatása.

 

-rk-

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr1514937648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.