Egészségügyi reformokra van szükség, az emberi életnél semmi sem lehet drágább Kőszegen
2019. október 04. írta: kameszka01

Egészségügyi reformokra van szükség, az emberi életnél semmi sem lehet drágább Kőszegen

 

nevtelen_6.png

A Kőszegi Egészségház épülete

fotó: murosbau.hu

 

Polgármesterként mindent el fogok követni azért, hogy a kőszegiek a lehető legjobb egészségügyi ellátást kapják városunkban. A fenntartható életmód és egészséges táplálkozás népszerűsítéséért internetes kampányba kezdünk, célom, hogy a kőszegi lakosság életminősége folyamatosan javuljon. Az emberi életnél semmi sem lehet drágább Kőszegen!

A jövőben a betegségek megelőzésére is nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, a helyi egészségügyben dolgozók segítségével olyan szűrési koncepció kidolgozását vállalom Kőszegen, melynek segítségével a betegségek időben történő felismerése az eddigieknél fajsúlyosabb szerepet kap. A helyi vállalkozókkal kialakított jó kapcsolat segítségével a szűréseken rendszeresen részt vevő kőszegieket megjutalmazzuk.

Kőszegen szeretnék egy olyan jelzőrendszeres szerkezetet kifejleszteni, melynek segítségével betörés esetén a rendőrség, rosszullét esetén pedig a mentők közvetlenül értesíthetők. A rendszert az e-Kőszeg applikációhoz is hozzárendelhetővé tennénk, ezáltal bármilyen krízishelyzet kialakulása esetén a hozzátartozók is azonnal értesítést kapnának mobiltelefonjukra.

Kőszegen a háziorvosi- és ügyeleti ellátás is azonnali beavatkozást igényel. Ennek érdekében egy tabumentes konzultáció elindítását kezdeményezem a kőszegi háziorvosi rendszerben dolgozó orvostársadalommal. A meglévő és leendő nehézségek kezelése érdekében a lehető legszorosabb együttműködés szükséges. A kőszegi háziorvosi- és ügyeleti ellátás során felmerült problémákat nem söpörhetjük tovább a szőnyeg alá, azonnali lépések kellenek. Hiszek abban, hogy az őszinte párbeszéd megoldja az átmeneti fennakadásokat és elősegíti a végleges megoldásokat.

 

-rk-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr2015193068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.