Koronavírus vs. komplett magyar politikai garnitúra
2020. március 11. írta: kameszka01

Koronavírus vs. komplett magyar politikai garnitúra

 

virus.jpg

fotó: portfolio.hu

 

A koronavírus körüli hercehurca most szépen megmutatja mindenkinek, hogy a magyar politikai kultúra még egy ganéjdombon gőzölgő, bűzös köpet szintjén sem mozog. Kezdjük a tényekkel: adjunk hálát a jó Istennek, hogy kicsiny hazánkban ennyi koronavírus szakértő, mindenhez is értő kormánypárti és ellenzéki politikus tevékenykedik (irónia). Az viszont már a rothadó magyar közélet méltó lenyomata, hogy a két politikai szekértábor még ebben a vészjósló előjeleket produkáló helyzetben sem tud egymás tenyerébe csapni. A parlamenti padsorokban pöffeszkedő fiaink ismét meghozták felelősségteljes döntésüket: a közös fellépés helyett inkább politikai haszonszerzésre használják fel a világnak azt a nyomorúságát, melynek gazdasági, társadalmi és egészségügyi következményeit egyszerűen még mindig lehetetlen megjósolni.

Mr. Orbán szerint a koronavírust a világuralomra törő migránsok is terjesztik, akiket a biztos túlélés reményében Soros György két élettel és teleportálni tudó képességgel ruházott fel. Öröm az ürömben, hogy Orbán Viktornak van egy olyan varázspálcája, amellyel egy legyintéssel kőtömbbé tudja változtatni ezeket a ronda, koszos betolakodókat. A pálcát még Mészáros Lőrinc vette Harry Pottertől. Számlája nincs róla, de a helyzet komolysága miatt az adóhivatal ezúttal nem indít ellene vizsgálatot.

Mr. Orbán most a magyar nemzet atyjaként tündököl, és hihetetlen magabiztosságot sugároz. Lassan tényleg elhiszem, a krízishelyzetre totálisan felkészült magyar kórházakban már a lélekvándorlás megfejtése sem jelent komolyabb kihívását. Természetesen a magyar ellenzék sem tétlenkedik, lemondatnák Káslert, a komplett magyar kormányt, szőröstül-bőröstül. Kirúgnák a kórházi portást, a buszsofőrt és a teljes magyar gombfoci válogatottat. Az ellenzéki politikusok egymás kezéből tépik ki a mikrofont és mondanak akkora böszmeségeket, hogy az ember esze megáll. Az egyik politikus mélyértelmű fejtegetése szerint annyira szar minden, hogy rögtön be kell zárni az iskolákat is. (Nyilván ezt szükség esetén elrendelik a hozzáértő szakemberek) Mondja ezt úgy, hogy nem egyeztetett az illetékesekkel, és javaslata mellé egy nyamvadt intézkedési tervet sem tudott felmutatni sajtótájékoztatóján.

Hasznos idióták gyülekezetének sem lehet ezeket már nevezni. Meggyőződésem, hogy azonnal el kell venni a laposüveget azoktól a politikusoktól, akik ebben a helyzetben is csupán saját politikai karrierjükre tudnak gondolni. Miután ez megtörtént, nem marad más hátra, mint megírni a laposföld-hívők kijózanító táborába szóló orvosi beutalójukat. Ami ma Magyarországon folyik, az a legalja kategória alatt van. Kíváncsian várom, mikor jön már el végre el az az idő, amikor mindenkinek egy célja lesz: megmenteni az ezer darabra hulló, gazdaságilag és lelkileg kizsigerelt Magyarországot.

 

 -rk-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rabakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr7715515148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2020.03.11. 15:43:11

Ez az ügy nagy bukás lesz a ballibáknak.

ursus artos 2020.03.11. 17:21:37

"akiket a biztos túlélés reményében Soros György két élettel és teleportálni tudó képességgel ruházott fel. "
Ha megmondó posztot akarsz írni, miért kezded ilyen cinikusnak szánt baromsággal.